Erklæring af interesser

I har som vælgere krav på at vide, hvem jeg arbejder for og har forbindelser eller kontakter med.

Kontakter

Jeg havde til hensigt, at lave blogindlæg om hvem jeg har mødt. Men det er ikke lykkedes mig. Jeg har angivet relevante møder i min kalender, som du har adgang til her. Derudover kan du  se hvem jeg har mødtes med løbende på Twitter, Facebook og Instagram. Forslag til gode tekniske løsninger modtages med kyshånd.


Arbejde

Jeg arbejder for øjeblikket ikke, men jeg har tidligere arbejdet hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering samt Udenrigsministeriet.

Jeg har været i praktik hos Danmarks Faste Repræsentation ved den Europæiske Union og hos Den juridiske tjeneste i Europa-Kommissionen

Jeg har som studerende arbejdet hos Juridisk Fakultet, Københavns Universitet, AK Techhotel, Vikarbureau Temp-Team (hos GN Store Nord), Gentofte Børnevenner, Bladkompagniet,  Advokaterne Ny Vestergade 17, Gentoftebageren

Medlemskaber og støtte til organsiationer

Jeg er medlem af:  Transparency International DanmarkRadikale Venstre, Radikal Ungdom(støttemedlem), Europabevægelsen, Mellemfolkeligt Samvirke, og Dansk Kvindesamfund; Danmarks Naturfredningsforening, IT-Politisk Forening, Dansk Ornitologisk Forening.

Jeg giver penge på fast basis til: Dansk Røde Kors, Mødrehjælpen,  og Mellemfolkeligt Samvirke.

Økonomiske interesser

Jeg har økonomiske interesser i følgende firmaer:

A.P.M MærskCarlsbergFLSmidth & Co.GyldendalJyske BankNordea Bank, Novo NordiskNovozymesNy Kalkbrænderi, NKT Holding, Royal Unibrew, Ø.K., Nokia, AarhusKarlshamn, Apple Inc. og Google. Siden 2018 også aktier i Siemens og Amazon DE.

Jeg har tidligere haft aktier i Danske Bank, og nogle BRFkredit-obligationer.

Jeg har en sygeforsikring hos Danmark.

Karen på Twitter