Kontakt

Stil mig spørgsmål! Giv mig oplysninger! Udfordr mig!
Politik skal diskuteres og udvikles med inddragelse af og i respekt for hinandens synspunkter – så skriv hvis du har spørgsmål eller tanker om min politik. Jeg ønsker ikke at udvikle politik i isolation. Det er vigtigt at inddrage så mange så muligt inden man træffer beslutninger, sådan at alle aspekter kan blive overvejet. Politik skal diskuteres og udvikles i respekt for hinandens synspunkter – så skriv hvis du har spørgsmål eller tanker om min politik.

Mød mig! Inviter mig forbi!
Jeg har siden april haft base i Horsens, men der er mange af jer som jeg ikke har mødt endnu, meget jeg ikke har set. Så hiv fat i mig, så kigger jeg forbi til en kop kaffe eller en snak. Jeg vil gerne høre hvad der optager og bekymrer dig.

Kom med på kampagnen!
Der er altid plads til flere kræfter på holdet! Hvis du brænder for politiske kampagner eller bare gerne vil kæmpe for et bedre EU i sjovt og hyggeligt selskab, så tast dine oplysninger ind i formularen nedenfor – så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Jeg er taknemmelig for hvert enkelt minut, der lægges i kampagnen af de mange dygtige og engagerede frivillige. Det er vigtigt for mig, at det er sjovt og lærerigt at være med.

IMG_1055

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]

Karen på Twitter