Tele-mafiaen slår ud efter europæisk integration og lavere priser

Skift hvis prisen stiger! Stem allerede idag mod højere telepriser, hvis dit teleselskab annoncerer at hæve prisen på dit abonnement ophæves din bindingsperiode og du kan frit skifte teleselskab. Reglerne om at du kan tage dit nummer med gælder selvfølgeligt også.

Hvis det er Rohde-effekten, at du får flyttet til et teleselskab med lavere priser og bedre service. Så kan jeg godt leve med det. Vi har på tværs af EU-lande og med bred tilslutning i det danske Folketing, inkl. fra DF, og i Europa Parlamentet besluttet at sikre alle borgeres mulighed for at rejse frit uden at skulle betale ublu overpriser.

Kære teleselskaber, jeg forstår godt, at I er kede af at jeres guldkalv slagtes, men det burde være uacceptabelt i samfundet, at I gennem samtidige prisstigninger indfører nye forhindringer for at borgere frit kan rejse i EU alene for at maximere jeres indtjening.

Fordi, vi har i pressen nu i ugevis kunne læse om “Rohde-effekten”, hvor den danske teleindustri forsøge at spinde deres prisstigninger fra den 1. juni. Teleselskaberne glemmer belejligt at fortælle, at den engrospris, som de betaler for roaming også sættes ned. Afskaffelsen af højre roaming priser for forbrugerne bruges som et skalkeskjul for at hæve priserne og score kassen.

Dansk Folkepartiets holdning i denne sag, hvor man kræver prisloft over forbrugerpriserne, men ikke over engros priserne vil føre til en koncentration af det europæiske telemarkedet i 2-3 selskaber, der så vil kunne forhøje priserne for forbrugerne uden konkurrence, der giver mulighed for at gå til at andet firma.

På trods af teleselskabernes klagesang, så er teleindustrien en af de mest lukrative i dagens samfund. Alle på tværs af verden har behov for mobiltelefoner, internet og mobildata. I diktaturer og korrupte lande, som Syrien og Filippinerne, bruges kontrol over teleindustrien netop til at sikre magthaverens fortjeneste og kontrol over samfundet.

Det er netop i samfundets interesse, at EU skal forhindre monopoler i teleindustrien og sikre rimelige brugervilkår for borgerne. Det er hvad EU med forliget bag sænkning af roamingpriserne har gjort.

Kategori: , ,

1 Comments

  1. Nut Really den 15. juni 2017 kl. 13:48

    Oister kan anbefales. De har ikke hævet prisen men indført fair use-begrænsning. Meget fair.

    P.S.: Mener du ikke guldæg / -gås? Den anden er vist en afgud, man dansede omkring eller noget.

Efterlad en kommentar