Skip to main content

Skilt med "nej tak til reklamer", hvorfor så politisk reklame

001

Jeg ved godt det virker mærkeligt, men parti/politiske “reklamesager” er fastsat som oplysning. Derfor må man godt lægge flyers i postkasser selvom den er tilmeldt til “nej tak til reklamer”. Selvom ja det jo er politikerne selv, som har fastsat de regler…

Sådan er reglerne, men jeg forstår godt folks frustration over at modtage reklame/oplysning i sin postkasse.

Det kunne være man skulle gå sammen om at lave et nej-tak-til politiske reklamer inden det næste Folketingsvalg. Men det vil nok kræve enighed om det, støtte fra PostDanmark eller en endnu mere digital kandidat end mig selv, da flyers i postkasser er en meget effektiv måde at nå ud til folk på.

Jeg ville gerne nå udover filterboblen af folk jeg interagerer med her online og har derfor brugt alle de lovlige midler, som jeg har kunnet.

Håber I kan tilgive mig min flyer, hvis jeg er så heldig at I møder den.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *