Skip to main content

Skamfering af Vigerslev Alle II

.IMG_0780.JPG

Så har Københavns Kommune fået sat et skilt op. Håber de er sikre på at det er de de er i gang med fordi træer kan ikke genplantes så nemt som en blå streg kan males.

IMG_0761-0.JPG

>> Københavns kommune måtte ud 3 gange for at male en blå streg på vejen i forbindelse med renoveringen af Istedgade. Håber ikke det er ligeså svært for dem at slå en streg…

Åbenbart fælder de træer og genplanter dem for at sikre bedre udsyn i krydsene, i forberedelse af Carlsbergbyen. Jeg ved ikke hvorfor der er behov for bedre synlighed ned til togspor eller på tværs af banegraven. Så kønne er hverken vores røde mustenshuse eller den gule murstensvæg ikke.

Men der er måske så meget som jeg ikke forstår. Måske Banedanmark, som entreprenør, kan forklare det hvis man ringer til dem på 82349291. DSB siger, tak, vi kan kontakte Banedk via kd.enabobfsctd@kramnadenab. Så det er en anden mulighed.

Københavns kommune og Carslbergbyen burde også kunne give nogle svar. Men helt ærligt. Kunne I ikke bare give bedre information fra start.

>> og lade være med at fælde vores træer.

IMG_0711.JPG

enghave, kbhpol, kluddermikkler, Københavns Kommune, træer, Vesterbro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *