Rotaract – old school socialt netværk og fordomme

En aften med old school socialt netværk og afblæsning af fordomme. For nogle måneder siden luftede jeg mine fordomme om Rotary Inner Wheel og Rotary International, da jeg endnu en gang havde mødt Inner Wheel på Nyborg Strand, mens jeg skulle til mit Radikale møde og de til deres møde. Hvorfor opdelingen mellem kvinder og mænd? Må kvinder gerne være medlemmer af Rotary? Det må de gerne de fleste steder, men nogle klubber er stadig alene for mænd, men så er der i samme by normalt et kvindealternativ.

Det fik Nathalie fra Rotaract Frederiksberg til tasterne og hun endte med at invitere mig til at komme og holde et oplæg om Twitter og #dkpol. Første gang gik det dog galt med min kalender og jeg glemte mødet… Flovt. Men hun og de andre tog det pænt og en buket blomster hjalp.

Idag lykkedes det mig dog at komme til mødet og holde mit oplæg – dog uden powerpoint, da vi manglede et kabel fra Mac til projektoren. Men jeg tror faktisk at det blev mere levende af at jeg ikke havde skærmen, men skulle tale til folk og kun koncentrere mig om det.

Det blev til halvanden times oplæg og spørgsmål om der er sociale medier stadig om 10 år, ja men måske ikke traditionelle eller vi er gået 2. generations sociale medier ala SnapChat og hvordan man kan bruge Twitter til at brande Rotaract bedre sådan at man kan få afkræftet fordomme som mine.

Rotary og mange foreninger, som den er old school socialt netværk med fast mødetid og -sted. Man inviteres af folk der allerede er medlemmer og kan så blive medlem. Noget helt andet end Twitter – og så alligevel ikke helt.

Hvis du er blevet mere nysgerrig vedr. Rotaract, så mødes Frederiksberg Rotaract på Savoy Hotel, Vesterbrogade 34, 1620 København V, Danmark hver onsdag i lige uger, kl. 19:00-21:00 og møde Nathalie og mange andre. Hvis du vil vide mere om Twitter, så følg mig og mange andre på twitter.com.

Kategori:

Efterlad en kommentar