Skip to main content

Nyt om kampagnen: It's the internet, stupid!

It's the internet, stupid

Kampagnetoget er nu for alvor begyndt at rulle mod Bruxelles! Vi mødtes med flere, som havde lyst til at hoppe på toget til frivillig-opstartsmøde, hvor der var kaffe, kage, entusiasme og nye søde frivillige. Tusind tak, fordi I kom – jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer! I løbet af ugen har jeg desuden underskrevet ILGA Europes pledge om at fremme ligestilling og bekæmpe diskrimination baseret på seksuel orientering og kønsidentitet. Jeg var den første EP-kandidat, men har siden fået godt selskab af Christine Sidenius (SF).

Hvad er der sket?
  • Sidste weekend holdt Radikale Nytårsstævne i Nyborg, hvor vi havde en EP-kandidat-lounge, hvor jeg præsenterede mig selv og mærkesagerne. Overskriften blev “It’s the internet stupid!”.
  • Tirsdag d. 14/1 var der første arbejdsdag i K20 med møde i kommunikationsgruppen og ledelsesgruppen, som koordinerer indsatsen frem mod d. 25. maj.
  • Onsdag d. 15/1 holdt vi opstartsmøde for nye frivillige i K20. De forskellige aktivitetsgrupper mødes inden for nærmeste fremtid.

Hvad skal der ske?

I den kommende uge skal jeg rundt i Europa: Bruxelles, Aarhus og Nykøbing Falster. En god og travl uge uden meget tid i København.

KarenEP, nyhedsbrev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *