Kommunal og Regionsvalg: Brevstemme, oplysning og åbningstider; men husk at stemme på tirsdag.

brev strem

Jeg kiggede efter hvor man kunne brevstemme i går. Første søgeresultat: Københavns kommunes hjemmeside: “I København kan du kun brevstemme i Borgerservice.” under Borger/Personlige Forhold.

Nu hvor jeg skulle skrive denne blogpost kan jeg se de har de rigtige oplysninger gemt på hjemmesiden. Det havde de trods alt. Ved ikke om det er skidt eller godt, at Københavns Kommune i løbet af 3 måneder, ikke har fået tjekket at deres hjemmeside havde de korrekte oplysninger.

På siden Under Om Kommunen / Demokrati og indflydelse kunne man læse, at man “kan stemme på bibliotekerne (se neden for) og i Borgerservice Indre By, Nyropsgade 1, 1602 København V

Tænk hvor mange man kunne få til at stemme, hvis man sørgede for at basis information i orden. Korrekte oplysninger alle steder. Nemt tilgængeligt. Håber der efter den 19. november tager www.kk.dk/ og underliggende sider under kærlig behandling.

10893365603_68a5758742_c

Da jeg boede i London havde stemmestederne åbent fra kl. 7 om morgenen til kl. 10 om aftenen. Det giver for mig super god mening at man kan stemme både før og efter arbejde. I Danmark har vi ikke helt så langt til arbejde, som folk har i London. Men jeg tror vi kunne få lidt ekstra stemmer ved at åbne tidligt nok til at stemme på vej til arbejde og ikke kun efter.

Jeg glæder mig til at komme hen til mit lokale valgsted for at stemme. De sidste mange år har jeg brevstemt på en ambassade. Ikke helt det samme.

Husk at stemme er den bedste undskyldning for at komme forsent eller gå tidligt fra arbejde. Endnu bedre end at broen var oppe ;-)

Kategori:

Efterlad en kommentar