Skip to main content

Jeg er vaccinefan! Også når det bare er influenza.

vaccine infographic
Infographic by Leon Farrant based on US 2007 numbers

Næste år skal jeg have årets influenzavaccine. Den sidste uge har jeg været ramt af tiltagende ondt i halsen, som breder sig til ondt i ørerne, med forkølelse, lidt feber og sløjhed. Sidste år blev jeg også ramt af forkølelse og feber midt under et stort møde i Geneve.

Sidste år og i år er de to år hvor jeg gennem de sidste 8 ikke har fået influenza-vaccine. Sidste år og i år er jeg blevet lagt ned. Øv øv øv.

Jeg synes i forvejen at jeg det meste af tiden gerne vil være to eller tre steder på én gang.

Fuldtidsarbejde i Udenrigsministeriet, hvor en 37-timers arbejdsuge er kun muligt hvis man har rigtigt travlt i de 37 timer. Et spændende og krævende job med udfordringer, som du ikke finder andre steder. Børn eller andre eksterne forpligtelser gør det svært at nå, at gøre det så godt som du gerne vil.

Der er kommunalvalg på tirsdag den 19. november. De sidste 11 måneder har jeg været aktiv medhjælpende på en række af de københavnske kommunale kandidaters kampagner. De sidste 4 uger er aktivitetsniveauet blevet intensiveret med 100. Uddelinger hver morgen og hver eftermiddag. 1-3 valgmøder, debatter og events hver aften.

Jeg stiller op til Europa-Parlamentet, hvor der er valg den 25. maj næste år, så vi skal have den landsdækkende kampagne organiseret og planlagt. Der er allerede nu læserbreve, kommentarer og blogposts der skal skrives og events der skal deltages i og planlægges.

Jeg har fået eller bedt om og betalt for alle de vacciner, som jeg er så priviligeret at jeg kan få. Når man har boet i Zambia og Indien så bliver det til et par ekstra. Men jeg har også købt mig til at blive HPV vaccineret, selvom jeg egentligt var lidt for gammel.

Næste år skal jeg vaccineres med årets influenzavaccine! Jeg har hverken tid eller lyst til at bruge 4 dage hjemme delvis i min seng delvis ved min computer.

hpv, influenza, other, privilige, syg, vaccine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *