Karen, som kandidat til Europa Parlamentet, hvad tænker du?

Landsmøde 2009

Landsmøde 2009

I weekenden 14.-15. september er der landsmøde i Radikale Venstre. Vi, der ønsker at være kandidater til EP valget den 25. maj 2014, holder tale søndag (streames). Derefter er valg af spidskandidat og så er der valg af kandidaterne 2-5 på stemmesedlen.

Jeg er fascineret af hvordan vi kan bruge internettet til at kommunikere, organisere os og få indflydelse på politik. Det er sikkert der, hvor jeg har mødt dig.

me in front of books with Iphone

Men jeg er også blevet overbevist om, at uanset hvor mange vi er, som går på nettet og på gaden for en enkelt sag, så er det gennem demokratiet, at vi kan finde løsninger. Derfor blev jeg aktiv i Radikale Venstre. Derfor stiller jeg op til Europaparlamentsvalget i 2014.

Klar til at tale med folk - og at dele Radikale balloner, vindmøller og flyers ud.

Hvad synes du om tanken om mig som politiker og som kandidat til at blive 1 af de 13 danske medlemmer af Europa-Parlamentet?

Er jeg en person, som du vil stole på? Er jeg fornuftig? Ved jeg hvad jeg taler om, og når jeg ikke gør er jeg klog nok til at spørge nogen der gør?

Skriv en kommentar nedenfor, et tweet eller en opdatering på Facebook med #KarenEP.

Tak!

Efterlad en kommentar