"Jeg er med Karen Melchior"

D. 25 maj 2014 skal vi til stemmeurnerne igen!

Denne gang sammen med resten af EU, når vi vælgerne får lov at vælge, hvilket Europa vi vil have i fremtiden.

Vi søger lige nu frivillige til Danmarks, hvis ikke hele EU’s, sjoveste valgkampagne. Karen Melchior stiller op for det Radikale Venstre og vil arbejde for at sikre et frit internet og dine rettigheder på nettet og lige rettigheder for alle. EU skal udnytte sin magt i verden gennem vores handelspolitik.

Derfor holder vi frivillig-arrangement d. 15 januar kl. 18 i Radikale Venstres lokaler i Kronprinsessegade 20 i indre København. 

Det er både helt uforpligtigende og særdeles inspirerende – så kom endelig også forbi, hvis du bare har lyst til at møde nogle dejlige mennesker og få en hyggesnak og en kop te. 

 

Karen med RV-trøje

Europa-Parlamentsvalget er vigtigt!

Mange tror ikke, at det nytter noget, hvad de stemmer til Europa-Parlamentet. ”Det har alligevel hverken nogen betydning for den politik, der bliver ført i EU eller mig i hverdagen.” Men det er ganske enkelt ikke sandt. Europa-Parlamentet er borgernes stemme i EU. Og med en EU-indflydelse på 80% af den danske lovgivning, så betyder det altså noget, hvem der repræsentere os – også i Bruxelles.

Så interesserer du dig for politik eller EU generelt? For internettet, menneskerettigheder eller udenrigshandel? Eller kunne du bare godt tænke dig at høre, hvad der foregår bag kulisserne ved en politisk kampagne? Så glæder vi os rigtig meget til at se dig på torsdag!

 

Kategori:

Efterlad en kommentar