Skip to main content

Bruxelles til din lokale skole?

Bruxelles til din lokale skole?

Corona har ændret vores hverdag på mange måder. Vi kan ikke længere rejse ud og se verden. Der er naturligvis mange der skulle have været på studieture der blev aflyst. Nogen af dem skulle nok have været til Bruxelles, men hvis i ikke kan komme til Bruxelles må Bruxelles jo komme til jer.

Så hvorfor ikke lade mig komme på besøg? Jeg kan tilbyde et webinar om mit arbejde i Europa-Parlamentet via Zoom, Skype eller andet.

Det er naturligvis gratis.

Webinar forslag

Jeg har allerede et samarbejde med de danske efterskoler og gymnasier i sammenarbejde med Europabevægelsen. Tilbuddet er åbent for de sidste år i udskolingen, efterskoler og gymnasier.

Arbejdet i Europa-Parlamentet set fra et medlem af Europa-Parlamentet

Præsentation af mit politiske arbejde i EP – og hvordan det foregår nu med Corona-Lockdown. Hvordan EP indgår i lovgivningsprocessen og hvordan EU fungerer. Hvad EP’s rolle er og ikke er omkring Corona samt klimadebatten, flygtningedebatten og budgetforhandlingerne set fra min position i Europa-Parlamentet. Herudover kommer vi forbi mine politiske prioriteter på det digitale område, som er databeskyttelse, kunstig intelligens og regulering af digitale platforme som Facebook, YouTube og eBay.

Andre emner vil kunne være

Retfærdighedens Europa – Minoriteter og kvinders rettigheder på EU-plan”

“Computer says No – Fælles europæiske spilleregler for digitaliseringen og kunstig intelligens”

“Hvor skal vi hen, EU? – Danmark, Europa og verden”

 

Vi kan tilpasse det jeres ønsker og spørgsmål. Hvis i er interesseret kan i skrive til ue.aporue.lraporueobfsctd@ebmocsul.ybloktrebor vi ser frem til at snakke med jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *