Selfie og sexisme, Helle Thorning-Schmidts behandling i mediemøllen

HTS v Lisbon Council

Hvor blev jeg glad for at se både Keyla Epstein i Guardian, “A day about bringing people together in the spirit of Nelson Mandela saw the media trying to write their own soap opera” og Ditte Giese i Politiken, Således Slut-Shames en statsminister, tage fat i det virkeligt forargelige ved billederne fra VIP-logen på Stadionet ved Nelson Mandela…

At vores statsminister blev reduceret til en brik i et tre-kantsdrama uden hold i virkeligheden men alene stammede fra folks soap-opera fantasier eller overload.

To kvinder og en mand, kan ikke sidde sammen uden at de to kvinder kæmper om mandens gunst. Fordi det eneste kvinder i denne verden vil er at blive anerkendt af den til enhver tid tilstedeværende mand. Uanset om manden er USA’s præsident og den ene kvinde Danmarks statsminister. Så er det eneste kvinderne tænker på at få fingrene i den ene mand og udkonkurrer den anden kvinde.

Det er simpelt. Det er sexistisk. Og hvis du tillader dig at sige det, bliver du fortalt at du ikke ejer humor. Heldigvis med et lille glimt i øjet, men stadigvæk.

 

 

1 Comment

  1. Lars Lang den 20. december 2013 kl. 18:20

    Ja – Karen, det er lige mine ord om Sexisme mod Helle Thorning. LAVT og afstumpet af folk.

Efterlad en kommentar