Pressemedarbejder søges til Karen Melchior i det Radikale team i Europa Parlamentet

Kan du skrive fængende tekster, sætte en politisk dagsorden i nyhedsmedierne og levere grafisk og skriftligt indhold til sociale medier og hjemmesider? Vil du være med til at sætte retningen for et grønnere, friere og stærkere Europa?  Så er du den presserådgiver jeg mangler i Europa-Parlamentet.

Jeg arbejder for et Europa, der beskytter dine rettigheder, uanset om du hedder Jens eller Fatima, og uanset om du bevæger dig i fysiske eller digitale rum. Derfor har jeg brug for en medarbejder, der vil hjælpe mig med at kommunikere dagsordner, der spænder over alt fra ligestilling og anti-diskrimination, til kunstig intelligens og indholdsmoderering på sociale medier. 

Dine ansvarsområder bliver at fastholde og sikre:

  • presseovervågning af aktuelle danske og udenlandske mediehistorier,
  • udarbejdelse af kreativt indhold og tekst til sociale medier,
  • at vi kommunikerer de vigtigste europæiske historier gennem video og indlæg, 
  • regelmæssighed og balance i opdateringer på hjemmeside og sociale medier, og at
  • vores kommunikative strategi og at følge den til dørs.

Din vigtigste opgave bliver at sikre, at mit politiske og parlamentariske arbejde i Europa-Parlamentet bliver kommunikeret til danskerne. Derfor er det vigtigt, at du forstår tanke- og arbejdsgangen hos danske medier, redaktører og journalister. Du kender med andre ord nyhedsdøgnets rytmer. Du er sandsynligvis journalist- eller kommunikationsuddannet, men uanset din baggrund tæller din praktiske erfaring mest. 

Du vil komme til at arbejde i tæt dialog med teamets politiske konsulenter, men du skal også kunne arbejde selvstændigt og opsøgende. Du trives i et internationalt miljø, hvor der tales og skrives på engelsk, men du skriver bedst på dansk. Fransk er en fordel, men absolut ikke et krav. 

Kvalifikationer 

  • tre års erhvervserfaring fra en redaktion eller en politisk organisation, 
  • forståelse for politik og mediernes rytme samt næse for gode historier, 
  • veludbygget og opdateret netværk blandt meningsdannere og journalister, og 
  • politisk tæft og en skarp pen. 

Arbejdsform
Udover dig består kontoret af en kontorleder, 2 politiske assistenter og 2 praktikanter med base i Bruxelles. Vi samarbejder tæt med Radikale Venstre i Folketinget, og Radikale Venstres landsorganisation. Du rapporterer direkte til mig vedr. dine konkrete arbejdsopgaver, og kontoret ledes som organisation af kontorlederen.

Åbenhed, ansvarlighed og integritet er afgørende for vores arbejde både internt og eksternt. Der vil ikke være tolerance for diskrimination eller chikane hverken internt eller overfor eksterne partnere.

Arbejdstid, sted og løn

Du bliver tilknyttet det Radikale presseteam, men arbejder selvstændigt enten fra København eller Bruxelles med tjenesterejser til Strasbourg (plenarmøder) og enten Bruxelles eller Danmark afhængig af, hvor du er permanent bosat. 

Lønniveau fastsættes efter erfaring og uddannelse.

Ansættelsesproces

Lige muligheder og rettigheder for alle, er hvad jeg arbejder for i samfundet, og jeg forsøger at afspejle dette på mit kontor. Jeg har som mål at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere. Jeg håbe,r at du, uanset baggrund, også som medlem af en historisk marginaliseret gruppe, vil overveje at ansøge.

Din ansøgning

Ansøgninger behandles løbende og der indkaldes til samtaler løbende. Deadline for ansøgning er onsdag den 15. august 2021 kl.12.00. Sidste samtaler ventes gennemført i samme uge. Tiltrædelse gerne allerede 1. september 2021 eller snarest derefter.

Ansøgninger sendes til karen@karenmelchior.eu med emnefeltet: “Ansøgning Pressemedarbejder […]”

Spørgsmål rettes til Karen på samme mail eller på +4525883309

Kategori: , ,

Efterlad en kommentar