Politikerlede. Træt af partipolitik. Koncentrer dig om substansen.

253074522_2dfcd2bf43_z

Mange ting kan forbedres i den måde vi debatterer politik i dag, men mange synes at gøre det til deres mærkesag, at ville forandre den politiske kultur. Det er vigtigere for mig at høre hvad de vil forandre.

Dette er min opfordring til at du skal være med. Melde dig ind i et politisk parti. Skabe et politisk parti. Stille op internt og eksternt i partiet.

Hvis vi holder op med at have en debat om debatten, så tror jeg også det bliver sjovere at være med.

Politikertræthed, ny politisk kultur og metapolitisksnak om vores egne navler

Argumenterne om at der er for politikere, der råber af hinanden i vore dage. Det hele går op i spin og ikke i indhold. Vi må finde tilbage til samtalen. Tilbage til dialogen. Tilbage til det ægte. De argumenter er blevet til et refræn, som jeg hører igen og igen med forskellige formuleringer. Det er fra nye politiske kandidater i gamle partier. Det er fra nye partier. Det er fra folk, som ønsker ikke at være politikere fordi det kun handler om karriere og ikke om politik.

De allerede fleste politikere brænder for at ændre ting. Nogle er bedre end de fremstår, andre er værre. Hvis du mener udvalget er for dårligt, så kom selv på banen. Sig hvad du vil forandre i samfundet, ikke i debatten.

Tag del i det partipolitiske system, der kommer ikke til at forsvinde i din livstid.

Vi bliver nødt til at se i øjnene, at Folketinget er grundlagt på partier. Ikke i grundloven, men i den virkelighed, hvor stemmerne bliver talt op. Partierne kommer ikke til at nedlægge sig selv foreløbigt.

Derfor er det vigtigt at være aktiv indenfor det system. Du kan brokke sig lige så længe du vil, men hvis du vil forandre noget til det bedre indenfor det partipolitiske, så vær med. Gør en forskel fordi du vil forandre verden vi lever i.

Det betyder ikke at vores politiske verden ikke er frustrerende. Trolde på nettet. Folk, som argumenterer imod dig bare for at være på tværs. Venlige sjæle, som deltager i debatten uden at have læst eller forsøgt at forstå pointen. Politik er uretfærdig. Politik er ikke ud fra objektive kvalifikationer. Politik handler om magt. Magt bliver ikke givet, men er noget du tilkæmper dig.

Jeg er stolt af, glad og taknemmelig for hvad der er lykkedes for mig allerede, dette er en opfordring til at være med.

Jeg er endt med at være kandidat for Radikale Venstre til Folketinget. Jeg fandt et parti med højt til loftet og lavt til toppen, selvom man ikke altid er 100% enige i de kompromisser, som indgås. Jeg er super glad for, at der er en kreds, som har ønsket at have mig som deres kandidat. At jeg fandt en god kreds, hvor der ikke var andre kandidater, som stillede sig for meget i vejen. Jeg var kandidat til Europa-Parlamentet med et super hold omkring mig, der brugte deres tid på at hjælpe mig med at føre valgkamp. Jeg/vi lykkedes med at sikre det var sjovt og lærerigt at være med. Der var 10.412 mennesker i Danmark og danskere i Europa, der valgte mig som den person de ville stole på. Tak. Jeg lykkedes at trænge igennem og have et fællesskab og fælles mål med dem.

Kategori:

Efterlad en kommentar