Ikke alle kommentarer giver debat, dialog og muligheder for at vi lærer.

4301042126_f354304419_o

Ja, måske har jeg blokeret dig på Twitter eller slettet dit indlæg på Facebook.

Jeg gider ikke blive ved med at skrive de samme ting til de samme “mennesker” (jeg ved ikke om der er en reel person bag den individuelle profil). Det ødelægger debatten for de øvrige mennesker, som kigger forbi.

Læs bl.a. denne artikel fra september 2014 i Guardian: “Comments are often regarded as a right but they can do more harm than good. In the absence of strict moderation, we’d be much better off without them”

Det har ikke noget at gøre med om jeg ikke har fakta bag mine holdninger, eller ikke tør debattere med folk, som har andre holdninger end mig. Men alt at gøre med, hvor jeg har lyst til at lægge mine kræfter.

Jeg vil ikke bruge min tid på at svare internettets trolde, som et spil wack-a-mole

YouTube video

Kategori:

Efterlad en kommentar