Husk at stemme til EP den 25. maj – Thunderclap, vil du lege med?

photo by Amanda Thomsen (c)

photo by Amanda Thomsen (c)

 

Valgdeltagelsen til Europa-Parlamentsvalget er faldet støt siden det første direkte valg tilbage i 1979. Vigtigt at vi alle bruger den demokratiske indflydelse vi har, fordi ellers lader vi alle jer andre bestemme for os.

 

Du har en stemme, så brug den. Stem gerne på mig. Men vigtigst af alt, tag stilling og stem. Hvis du er meget imod repræsentativt demokrati eller Europa-Parlamentet, så stem blankt. Men gå ned og aflever en stemmeseddel.

 

Hvis du har besluttet dig for at stemme på mig, så vil jeg høre om du vil lege. Thunderclap er en tjeneste, hvor man i flok kan tweete, dele på facebook og/eller tumblr varianter af den samme besked. Nogle gange lidt irriterende – særligt når det handler om noget som er sket. Her vil jeg bruge det til at huske dig selv og dine venner på at gå ned og stemme næste dag.

 

Vil du lege med?

 

**** Tilføjelse om Thunderklap 29. marts 14.00****

Thunderclap er en platform, som startede sidste år. Den giver mulighed for at dem, der støtter en kampagne, går ud på samme tid med varianter af det samme budskab på de sociale medie platforme, hvor de er aktive. Mashable skrev en artikel om det da de lancerede, og Thunderclap har også selv en forklaring og en video om hvad de er. Nedenfor kan du læse deres FAQ.

Frequently Asked Questions


What is Thunderclap?
Thunderclap is a tool that lets a message be heard when you and your friends say it together. Join a Thunderclap, and you and others will share the same message at the same time, spreading an idea through Facebook and Twitter that cannot be ignored.

What exactly am I agreeing to when I authorize my Facebook or Twitter account?
You’re allowing Thunderclap to share a single message on your behalf. This is only the case when you click the button on the campaign page to support with Twitter, Facebook, or Tumblr. After the campaign is complete, we won’t post any additional messages.

Will you only post to my account, or to my friends’ accounts as well?
Just your feed. We won’t spam your friends; that wouldn’t be nice.

Wait, but why does the authorization message say you need access to my friends list?
The permissions granted to us by Twitter and Facebook include some that we have no intention of using, which includes access to your friends list. We only post a single message to your account in support of your chosen campaign. We only store a token that is given to us by the social networks over a secure connection. We do not see your password, nor do we store it in our system.

What if I decide that I no longer want to support a campaign?
Not to worry. You can always opt out of a specific campaign by returning to the campaign page and following the prompts.

 

Kategori: , ,

Karen Melchior

Efterlad en kommentar





Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få nyt i din indbakke fra Karen

Tak for din tilmelding!