Fortsætter i Europa-Parlamentet men melder mig ud af Radikale

Jeg kan ikke tvinge andre til at være helte på mine vegne, men jeg kommer ikke til at give køb på mine principper og hvad jeg føler er rigtigt i håb om fremtidige tjenester eller håndsrækninger.

I nu snart et år har partiets ledelse gjort det klart, at overfor mig, prioriterer man ikke en fair proces hverken internt i partiet eller eksternt i medier. Gennem processen har jeg vægret mig ved at erkende, at partiledelsen har tilladt en sådan proces. Jeg stolede på, at der ville blive truffet en rimelig afgørelse, men processen har ikke opretholdt de basale principper, der sikrer faktuelt korrekte beslutninger, og rygter er blevet lagt til grund som faktum. På nuværende tidspunkt ønsker jeg ikke på at kaste flere kræfter ind i denne kamp.

Jeg kender mine kvaliteter, såvel som mine fejl, som politiker og som leder, men på det foreliggende grundlag kan jeg ikke efterleve anmodningen om at nedlægge mit mandat i Europaparlamentet.

Jeg er forblevet som medlem af Radikale, da mine synspunkter ikke har ændret sig. Efter maj, havde jeg en forventning om, at jeg fredeligt kunne få lov til at fortsætte mit arbejde, men partiets ledelse valgte at modarbejde og chikanere mig på forskellig vis, formentlig, da partiet ikke har en eksklusionsparagraf i sine vedtægter. Derfor kommer jeg til at melde mig ud af Radikale.

Frem til mandatets afslutning arbejder jeg for mine og radikale mærkesager på vegne af de 17.292 stemmer, som jeg fik i 2019. At jeg fortsætter mit arbejde for de politiske værdier og mål, som de stemte for, indtil mandatet udløber, det skylder jeg dem, der stemte på mig.

I kan her finde notat fra min advokat om arbejdsmiljøsagens proces.

Kategori: ,

7 Comments

 1. Tobias den 10. august 2022 kl. 14:45

  Ja jeg var en af dem der stemte personligt på dig og har jeg kun fortrudt med den opførelsel du har udvist

 2. Rasmus Lyberth den 10. august 2022 kl. 15:04

  Du er da tæt på at være ét fjols

 3. Henrik den 10. august 2022 kl. 19:59

  Jeg har aldrig vægtet pressens dækning, fordi jeg stolede på du var en person, som havde autenticitet og ære omkring dine politiske idealer. At nogle er utilfredse kan ske i mange sammenhænge. Den del tror jeg vi alle kender, uanset hvor godt vi selv har opført os.
  Jeg er ret usikker på, hvordan ord enten ER faldet eller IKKE er faldet, men noterer mig et skifte i hele partiet siden Morten Østergaard ikke er formand længere. Det er endt med, at jeg landspolitisk er partiløs, og til næste EP-valg må jeg bare erkende, at det bliver en blank stemme.
  Jeg er glad for, du arbejder videre for de mål du blev valgt ind på. Dog må jeg erkende, dette er en rigtig kedelig sag, for jeg håber du som person har bevaret dit gode væsen, og at det kun er det politiske og mediemæssige pres, der har gjort dette sidste skridt nødvendigt, men det må du helt selv tage stilling til.

  Alt det bedste fra en tidligere vælger, der netop stemte på DIG. :-)

 4. Kim Gammelgaard den 11. august 2022 kl. 14:06

  God beslutning. Ingen grund til at svigte dine vælgere.

 5. Martin Albeos den 11. august 2022 kl. 18:54

  Karen Melchior er en hun ulv. Der vil altid være ulve og får. Hyrderne kan ikke passe på alle fårene. 🐑🐺

 6. Jesper Andersen den 11. august 2022 kl. 20:08

  Og vi kan være sikre på, at det 100% er dit hensyn til de personlige stemmer, som gør at du opretholder dit mandat, og samtidig helt udelukke, at det ikke er ussel mammon/løn, som gør at du ikke nedlægger det ?

 7. Asbjørn den 12. august 2022 kl. 17:06

  Jeg er en af dem, som stemte på dig i 2019, og jeg er virkelig glad for at du bliver i EU. Der sker historiske ting (især på den digitale front) i EU for tiden, og jeg er pavestolt over at have nogen så kompetent som dig til at repræsentere mine værdier.

  Jeg er så glad for at du beholder dit mandat, så min stemme stadig betyder noget. Tak.

Efterlad en kommentar