Corona Lock-down EU webinar

Corona Lock-down over Danmark

Skoler, gymnasier og universiteter er lukket, Europa-Parlamentet har lukket for besøgsgrupper intil efter sommeren.

Men hvorfor ikke lade mig komme på besøg? Jeg kan tilbyde et webinar om mit arbejde i Europa-Parlamentet via Zoom, Skype eller andet.

Det er naturligvis gratis.

Webinar forslag

Jeg har allerede et samarbejde med de danske efterskoler, indholdet for deres elever vil være:

Arbejdet i Europa-Parlamentet set fra et medlem af Europa-Parlamentet

Præsentation af mit politiske arbejde i EP – og hvordan det foregår nu med Corona-Lockdown. Hvordan EP indgår i lovgivningsprocessen. Hvad EP’s rolle er og ikke er omkring Corona samt klimadebatten, flygtningedebatten og budget forhandlingerne set fra Karens position i Europa-Parlamentet. Herudover kommervi forbi Karens politiske prioriteter på det digitale område, som er databeskyttelse, kunstig intelligens og regulering af digitale platforme som Facebook, YouTube og eBay.

Andre emner vil kunne være

Retfærdighedens Europa – Minoriteter og kvinders rettigheder på EU-plan”

“Computer says No – Fælles europæiske spilleregler for digitaliseringen og kunstig intelligens”

“Hvor skal vi hen, EU? – Danmark, Europa og verden”

Vi kan tilpasse det jeres ønsker og spørgsmål.

Kategori: ,

3 Comments

  1. Karina Fosnæs den 16. marts 2020 kl. 18:10

    Jeg har en 2.g samfundsfag A-niveau klasse her under lock-down og vi kører lige pt. et EU-forløb. Det overordnede tema er danskernes holdning til EU. Indtil nu har vi været omkring EU’s opbygning, integrationsteorier og undersøgt via Eurobarometer, hvordan danskerne har det med EU. I næste uge skal vi ind og se på ét af EU-skeptikernes hovedargumenter; demokratisk underskud i EU. Her tænkte jeg, at det ville være helt genialt at høre fra dig, hvordan i som borgernes repræsentanter arbejder med dette spørgsmål. Derudover er de sikkert også meget interesseret i håndteringen af corona. FEDT initiativ!

  2. Anders Stubkjær den 16. marts 2020 kl. 22:38

    Fantastisk initiativ! Vil meget gerne tage imod det til 2 gymnasieklasser – samfundsfag 3.g A-niveau. Vil du kontakte mig?

  3. Karin Bentsen den 17. marts 2020 kl. 10:27

    Hej Karen, Jeg har et valghold i faget “international teknologi og kultur” – et fag, hvor vi arbejder i spændingsfeltet mellem kultur, samfund og teknologi. Vi arbejdede med Kina, da virus for alvor spredte sig i og fra Wuhan, så det kunne være rigtig spændende at høre mere om EU’s handlemuligheder ifht smittespredning osv. Dog synes jeg også, at “Computer says no” oplægget lyder spændende ifbm faget. Hvad er tidshorisonten? Kh Karin

Efterlad en kommentar