Skip to main content

Bliver EP-valget et social medie valg? Sociale medier giver mulighed for at blive lukket ind

Peter Koekoek

Mandag morgen var jeg inviteret til at tale ved en morgenkaffe paneldebat i Europa-Huset i London, hvor vi drøftede om 2014 vil blive et sociale medie domineret valg til Europa-Parlamentet.

Vi blev enige om var at de sociale medier bliver vigtige, og alle vil bruge dem. Men de kommer ikke til at ændre politik radikalt med mindre vi ændrer valg-og konsultationsprocesserne. Og det er der ikke stor sandsynlighed for lige nu. Desuden er det repræsentative demokrati, slet ikke så skidt hvis du spørger mig. Desuden er sociale medier kun et af flere redskaber for at komme i dialog og mødes med folk.

Jeg kom til at tænke på sociale medier igen på vej hjem fra møde i Radikale i Hovedstadens Hovedbestyrelsesmøde. På mødet præsenterede de nyvalgte de fine resultater i København og på Frederiksberg. Vi fik lov til at møde Ikram Sarwar det nye 7. mandat i København.

Martin Lidegaard præsenterede resultatet af finanslovsforhandlingerne set fra hans vinkel og resultatet af COP19.

 

 

Sociale medier giver mig mulighed for at fortælle alle dem, som ikke er der hvad der foregår. Give møderne og arbejdet i partiet et ansigt til dem, som ikke er medlem af et politisk parti. Til dem, som mener, at politikere er fjerne og utilnærmelige. Til dem, som tror der ikke er med- og modspil internt i partier.

 

For mig kommer valget til at være domineret  af sociale medier. Fordi det i forvejen er en stor del af hvordan jeg orienterer mig, kommunikerer med andre og holder øje med hvordan det går med kæresten.

Jeg glæder mig til at holde jer alle orienteret i hvad der foregår, fra hovedbestyrelsesmøder, paneldebatter, ALDE Congress i London eller når jeg sidder fast i metroen.

hb, KarenEP, sociale medier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *