Politik er andet og mere end de venner man har på Facebook. Partier mere end et landsmøde og en fest

20131123-175350.jpg

“Men jeg fortsætter selvfølgelig min liberale kamp. Jeg har jo alle mine Facebook-venner. Jeg går bare glip af landsmødet og festen”, siger Svend Pedersen i Berlingske

Utrolig forståelse af politik. Parti, det er bare landsmøde og en fest. Politik det udvikler jeg på Facebook.

Jeg har været aktiv i Radikale Venstre i snart halv andet år. Det giver mig modspil fra hele Danmark og fra hele det sociale liberale spektrum. Det giver mulighed for at konfrontere vores partis ledelse og folketingsmedlemmer med vores politik. Giver en reel mulighed for indflydelse på den politik, som bliver ført lokalt, kommunalt og nationalt. Kræver mange møder i København og ture til Nyborg Strand. Men det er det værd.

Det kan godt være at Radikale Venstres måde at være parti bare er meget anderledes end Liberal Alliances. Men for mig skal politik være andet end de venner man har på Facebook.

Kategori:

Efterlad en kommentar