Kondomuddeling under Dansk Melodi Grand Prix i Odense – plads til alle

MGP Odense

Odense har timet Dansk Melodi Grand Prix, så det falder sammen med mit besøg i byen. Formodentlig for at tiltrække flere mennesker. Nej i anledning af Dansk Melodi Grand Prix, som jo er optakten den den europæiske fest i København i maj, vil jeg natten til søndag 9. marts i området ved Kulturmaskinen dele kondomer ud under budskabet ”Plads til alle”.

EU er med til at sikre, at alle uanset køn, etnicitet, religion, seksuelle orientering, alder, handicap eller politiske anskuelse sikres deres grundlæggende rettigheder. EU’s agentur for grundlæggende rettigheder har bevist, at der stadig er brug for større åbenhed og forståelse i Europa. I Europa er mere end 25% blevet overfaldet eller truet med vold i de seneste fem år, og selv i Danmark er det de færreste LGBT-par som tør gå ned af hovedgaden hånd i hånd. Vi må sige stop for hadforbrydelser og diskrimination og sørge for at der reelt er plads til alle her i Danmark og i Europa.

Jeg vil være selskab med min kampagne og Radikal Ungdom Odense, og glæder mig til et festligt Odense og til at møde dig. Kom og fortæl mig hvad du ønsker dig for Europa, hvis ikke du er i Odense, så skriv det gerne til mig her.

Efterlad en kommentar