Kom og lær jeres EP-kandidater i Hovedstaden bedre at kende.

Menneskemængde besøger Parlamentet på Europadag

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg brænder for EU samarbejdet. Jeg er derfor stolt over at have mulighed for at være opstillet for Radikale Venstre til Europa-Parlamentsvalget  den 25. maj 2014.

Det er afgørende, at Radikale bliver repræsenteret i Europa-Parlamentet, som definerer rammerne for den politik vi kan føre her i Danmark. Vi er stærkest når vi arbejder sammen med vores naboer. EU er med til at give Danmark en stærkere stemme i verden.

Radikale i Hovedstaden arrangerer på mandag et møde for at give medlemmer af Radikale Venstre, og alle jer andre interesserede, mulighed for at danne jeres eget indtryk af de kandidater, som er tættest på jer.

Vi er mig selv, Bo Jensen (EP-kandidat for storkreds Sjælland), og Sissel Kvist (EP-kandidat for storkreds Sydjylland). Selvom Sissel og Bo er opstillet andre steder i landet bor vi i Hovedstaden. Vi får også selskab af Radikales største kandidat til spidskandidatposten, Morten Helveg-Petersen (EP-kandidat for storkreds Københavns omegn)

Vi vil præsentere vores synspunkter og besvare spørgsmål fra jer. Det bliver en hyggelig aften, hvor der også vil være mulighed for at netværke og få en personlig snak med mig og de andre.

Jeg håber meget på mange fremmødte, så tag en ven med og hvis du ikke kan komme så inviter gerne andre til at komme. Aftenen starter kl 19.30 og forventes afsluttet kl. 21.30. Se mere på Radikale i Hovedstadens Facebook invitation eller på hjemmesiden, som nu er oppe at køre igen.

Som optakt får I lige et hurtigt oprids af mine hovedsynspunkter:

At sikre handel på tværs af grænser, som samtidigt  opbygger udviklingslandene ikke nedbryder arbejdstagerrettigheder og miljø.

At beskytte mindretal og menneskerettigheder gennem det bindende EU-samarbejde og vores rettigheder som EU borgere. 

At sikre innovation og udvikling i Europa gennem en ordentlig internetpolitik.

Men mød op og hør mere på mandag, d. 26 august kl. 19.30, i de Radikales lokaler (K20) i Kronprinsessegade 20, 1306 København K.

Kategori: ,

Efterlad en kommentar