Kom med i kampagnen! Vær med til at påvirke debatten.

kulturnat i Europahuset (8)

Du kan hjælpe med at sprede det gode budskab

Kom med til læserbrevslounge d. 9. april, hvor du kan høre mere om Karen Melchiors mærkesager, og hvordan man skriver det gode læserbrev. Bemærk lokaleændring: Det foregår i Studenterlokalet Jacques D på CSS (Kælderen i Bygning 8), Øster Farimagsgade 5 i indre København fra kl. 18.30.

På aftenen kan du få dit budskab skrevet klar til avisernes debatsektioner eller få sat dit præg på radikale budskaber. Det foregår i hyggelige rammer med varm kaffe og et stykke kage eller to. Så kom med og smag på det politiske kampagnearbejde!

Vi fortjener en bedre debat

Vil du hjælpe mig på min vej til Europaparlamentet? Brænder du for det frie og åbne internet, vores rettigheder som mennesker og europæere og for EU som ansvarets stemme over for Rusland, Kina og i TTIP-forhandlingerne med USA? Eller en helt fjerde socialliberal hjertesag?

Det kan selvfølgelig også være, at du bare er træt af nationalistisk børnepengebrok ;-) I alle tilfælde er du mere end velkommen til, at hjælpe os med at skabe en mere konstruktiv debat om de emner, som optager netop dig.

Frem mod valget vil flere og flere lede efter solide argumenter i debatten, der kan hjælpe dem med at finde den rigtige boks at krydse af d. 25. maj. Det er afgørende, at vi ikke overlader vælgerne til tom retorik og ubegrundede advarselslamper fra højre-populister og EU-modstandere.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig her

Vil du være frivillig, men hellere hjælpe med noget andet end læserbreve? Klik her og se, hvordan du kan blive frivillig på kampagnen.

Husk: politisk kampagnearbejde er en fritidsbeskæftigelse. Du forpligtiger dig aldrig til mere, end hvad du har tid og lyst til at levere!

Kategori:

Efterlad en kommentar