Jeg vælger min mad udfra min sult – ikke mit køn…

16324518206_872ac32632_z

… jeg ville ønske at restauranter og cafeer ville lade mig gøre det samme.

Cafeen Apropos på Halmtorvet havde dette skilt med reklame for deres brunch hængende som smukt udstillede kønsstereotyper og hverdagssexisme i Danmark.

Kvinder spiser jo kun salat og sådan (mens de griner), ik?

Skiltet er hos Apropos, som jeg målrettet gik på vej til den tomme burgerbar ved siden af uden meget charme men også uden dikkedarer. Til gengæld har de et køkken, som har åbent til sent, og en betjening, som har den varme og charme som stedet mangler. Der skulle denne kvinde nemlig have en big burger med fritter efter en lang dag på kontoret.

burger sq

2 Comments

  1. Jesper Lund den 24. januar 2015 kl. 20:41

    Men husk at oksekød er den helt store CO2-synder, så en damebrunch med råkostsalat havde været meget bedre for miljøet. #dkgreen

    Just kidding :-)

    • karen den 25. januar 2015 kl. 22:13

      Bestemt! Ikke godt for miljøet. Har stadig en plan om at blive vegetar igen af samme grund.

Efterlad en kommentar