Indvielse af nyt byrum fredag – den sidste del af renoveringen af Sønder Boulevard

nyrenoveret sønderboulevard

Jeg glæder mig til at “min” del af Sønder Boulevard bliver lige så lækker som resten, den bliver indviet på fredag. Boldburet nede foran Enghave Kirke er i brug næsten alle aftener også her i efteråret. Håber resten af gade-udstyret bliver ligeså populært og der er endnu flere som får lyst til at lege på gaden.

Renoveringen er færdig i tid til vinteren… Jeg kan ikke lade være med at overveje om det ikke havde været smart at have det nye byrum klart i en forårsmåned fremfor i start november, men vi kan jo glæde os til at grille om 6 måneder.

Uanset så inviterer Københavns kommune til indvielse fredag den 8. november kl. 15.30-17.30, hvor de byder på på tale, parkour, street soccer, danseshow, korkoncert, Carlsbergbyprojektet, kaffe, kakao og grillpølser. Formanden for Vesterbrolokaludvalg holder en tale ved indvielsen på udvalgets vegne. Kom hvis I kan!

Invitationen (opslag_sdr_boulevard) skriver:

“Asfalt er blevet til grønne områder, og der er blevet plads til ophold, aktivitet og leg.

På Sønder Boulevard nær Carlsberg har Københavns Kommune skabt tre nye byrum.

En grønning med bakker og grusstier, der forbinder de nye grillpladser og en legeplads til små børn. En central plads ved boldburet og en aktivitetsplads mod Enghavevej.

Derfor bliver der nu bedre plads til hverdagens byliv.”

Kategori: , ,

Efterlad en kommentar