Indlæg fra Radikale.net: Tak for indstilling som Radikal kandidat til Europa Parlamentet Valget 2014

logo_beta_Radikale_netlogo_beta_Radikale_net

 

Tak for jeres opbakning til mig som radikal kandidat til Europaparlamentetsvalget i 2014.

 

Europa er det, som jeg brænder for. Europa er det, som jeg ved meget om. For mange bruger Europa som en boksebold. Vi skal have politikken tilbage i Europa. Derfor ønskede jeg at stille op til Europaparlamentsvalget i 2014.

 

Derfor er jeg så glad for, at 50 individuelle medlemmer af det Radikale Venstre tog min opfordring op, lyttede til mig og valgte at stole på, at jeg ville være en god og slagkraftig kandidat for det Radikale Venstre. Politik er en holdsport. En cricket kamp over fem dage snarere end et 100 meter løb overstået på 10 sekunder. Derfor er jeg er særligt glad for, at mange af de andre kandidater på listen støttede, at jeg sluttede mig til holdet.

 

Det Radikale Venstres åbenhed mod verden og realistiske tilgang til EU samarbejdet sammenholdt med de øvrige partiers skiftende og urealistiske holdninger betyder, at vi bør kunne gøre det bedre i 2014 end vi har kunnet gøre hidtil. Derfor vil jeg arbejde for, at vi får de 2 mandater, som jeg føler vi bør have i Bruxelles. Bagudskuende virker det måske urealistisk, at sige vi skal have 2 mandater i Europaparlamentet. Men jeg er overbevist om, at det Radikale Venstre er det parti, som kan kæmpe bedst for de mærkesager, som reguleres på EU-niveau og betyder mest for danskere i EU.

 

Jeg vil bruge min erfaring med online kommunikation til at inddrage flere, til at udvikle politik på nye måder, til at nå udover folk allerede interesserede og aktive i partipolitik og til at finde ud af hvad folk faktisk interesserer sig for, og til få dem ud at stemme også til EP-valget.

 

Mit online netværk omfatter både journalister, politikere og politiske forskere i Danmark men også i resten af Europa. Det giver mig viden og kontakter, som jeg vil bruge til at være med til at sætte en fremadskuende dagsorden i den danske EU-debat. Netværket giver mulighed for at finde frisk inspiration til hvordan EU skal handle for at løse de problemer vi står i og dem der står foran os. Det vil jeg blandt andet gøre gennem åbent samarbejde på siden Tanker om EU

 

Jeg håber I har lyst til at besøge min hjemmeside: www.karenmelchior.kinsta.cloud, som i løbet af pinsen skiftede farve til magenta og blå. I kan også finde mig påFacebookTwitterLinkedInGoogle+Tumblr. m.m. Men det er min hjemmeside vil være centret for information om mig og mine tanker om EU og EP-valget i 2014.

logo_beta_Radikale_net

Kategori:

Efterlad en kommentar