Skip to main content

Hvem stiller op for Radikale til Københavns kommunalvalg 2017

Kommunalvalg 2017, men hvem stiller op for Radikale Venstre i Københavns kommune? Lørdag den 19. november havde Københavns kommunes Radikale vælgerforening kommunalvalg opstillingsmøde, som kandidataspirant til kommunalvalget i 2017, var det udfordrende, inspirerende og skønt! Vi startede med 2 minutters opstillingstale til hver også rundt til bordene og endelige paneldebat og afstemning.

Jeg var indstillet af Nørrebro, hvor jeg boede fra ca. 1999 til 2002 og min søster boede fra 2000-2006 mens min mor arbejdede der i ca samme periode. Jeg har boet på Vesterbro i 5 år gennem de sidste 10, og bor nu på “det gamle” Islands Brygge. Min mor voksede op i Valby og min far på det ydre Østerbro, hvor min farmor også boede frem til omkring 2005. Min søster flyttede efter Nørrebro med sin mand og familie til Teglholmen i 2006. Så jeg føler mig knyttet på forskelig vis til mange dele af byen og glæder mig til at lære hele byen endnu at kende. Så nu er vi kandidat til Kommunalvalget i 2017. Tak for tilliden til de Radikale medlemmer i Københavns kommune! Nu skal vi ud til resten af Københavnerne gennem det næste år -og næste 4! Jeg er personligt rigtig glad for, at vi har 8 kvinder på listen og 10 mænd, at vi ikke alle er født i Danmark, at vi har forskellig seksuel observans, at vi ikke alle er 100% enige og ikke er 100% ens. Det som, der for mig er vigtigt, er at vi som parti har en organisation, der giver mulighed for alle.

Jeg glæder mig til vi skal samarbejde mere på tværs af Øresund med vores meningsfæller f.eks. som Niels Paarup Petersen i Malmø byråd. Det er vigtigt for mig at få genetableret København som en del af Øresundsregionen eller Greater Copenhagen. Så lad os Make Copenhagen Great Again :) Grænsekontrollen er en enorm barriere herfor.

Og jeg kunne blive ved, men følg med her på siden… Her er de københavnske medlemmer af Radikale Venstres valg af kandidater til opstillingslisten til valget til Borgerrepræsentationen:

Anna Mee Allerslev blev genvalgt som spidskandidat

2. Tommy Petersen

3. Mette Annelie Rasmussen

4. Randi Hjortholm

5. Mia Nyegaard
Hjemmeside: http://mianyegaard.dk

6. Henrik Nord

7. Christopher Røhl Andersen
Facebook: https://www.facebook.com/crandersen
wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Christopher_Røhl_Andersen
Radikale Hovedstaden: https://radikalehovedstaden.dk/politiker/christopher-roehl-andersen/

8. Karen Melchior
Hjemmeside: Her :)

9. Hjemmeside

Du kan se mere om Asger her på hans Asger Hagelund

10. Lartey Lawson

Du kan se mere om Lartey her på hans Hjemmeside, LinkedIn og hans Facebook

11. Andreas Pourkamali

12. Søs Haugaard

13. Alina Protsyk

14. Jes Vissing Tiedemann
Du kan se mere om Jes her på hans LinkedIn

15. Anette Thaulow

16. Jens-Christian Bodilsen
Du kan se mere om Jens-Christian her på hans Facebook profil. &nbsp

Opdatering 31. juli 2017: Siden opstillingsmødet har André Just Vedgren og Casper Karup Hedegaard desværre valgt at trække deres kandidaturer.

Karen Melchior, København, kommunalvalg, kv17, Radikale, Radikale Venstre, Vesterbro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *