Fantastisk næst-sidste valgkampsdag

Enghave pl flyers og møller

Dagen startede dagen før, hvor jeg tilbragte natten med først med en LGBT-pub crawl sammen med Jan Kjær fra SF og Josephine Kofoed Christensen fra C. Kathrine Alexandrowiz fra S. Dernæst snak til langt ud på morgenen med flyer- og vindmøllefoldende Finn, min gode ven fra AEGEE tiden, som bor i Odense, men har hjulpet her i København når han kunne.

Hjem i taxa kl. 5.30 sammen med 6 kasser a 300 flyers og en papirkurv med vindmøller.

Skrive om blog om Politiken historie om valgforbund.

5 min i sengen. Ud med bus til Østerbro for at låne en bullitcykel til weekenden. Løb forvirret efter den forkerte bus, og mand tilbyd mig lift for at indhente den. #fuckingflink.

Tak @znegl for lån af skøn cykel. Bager. Usund morgen mad udenfor bageren, læse i Politiken. Hjem. Computer. Besked fra Ole, vi er her nu. 30 min før min forventede tid.

Op ud og afsted. Hente plakater. Ind til Radikale kontoret. Sidde og ordne ruter, vente. Skrive blog post om føderalisme i frustration over dansk EU-debat.

Min mor, Kathrine, Rikke, Raymond og Anne hentede flyers og tog ud og afsted til postkasserne.

Ole og hans datter tog ud til valgstederne for at hænge plakater op.

Jeg tog til årsmøde og blev valgt til EP-kandidat for 2014-15.

Delte vindmøller ud til børn på vejen. Videre til Enghave plads, fin koncert. Flere vindmøller til børn. Flyers til voksne, mange endnu ikke besluttet. Søde venlige både børn og voksne.

Talte med to herrer på “bænken”. De startede begge med at sige de stemte Enhedslisten, men at de ikke var imod EU. Derfor svært for dem med Folkebevægelsen. Vi talte om at SF jo var et rødt part, og derfor lå ret meget på linje med Enhedslisten ift. indhold i arbejdet i EP. En af dem argumenterede sagligt om handelspolitik med en viden som ligger over hvad jeg har mødt i valgkampen.

Fik taget et billede med min flyer efter at have talt om Radikale’s og min politik på hash – Lovligt salg. Men stort arbejde for at modarbejde misbrugsproblemer. Jeg mener vi skal sørge for at landene i EU kan samarbejde om det.

Hjem og i seng. Glad og træt.

Kategori:

Efterlad en kommentar