at drømmen om frihed bli'r aldrig forbi.

Venstre og DF - de politiske svar på skader?

Venstre og DF – de politiske svar på skaden? (flickr cc Sergey Yeliseev)

“Gribe efter blanke ting
vil hvert et grådigt lille barn…”  – Poul Henningsen

Efter Skatteministeriet ændrede administration af “børnechecken” idag, griber Venstre og Dansk Folkeparti efter kampråbet: Regeringen må sætte foden ned. Nu må vi sige nej til dem der nede i EU! Nu!!!”

Det er en debat også i andre EU lande end Danmark. Men man må bevise, at der er et problem inden vi laver ny regulering.

EU giver mulighederne for at finde en løsning. Vi må huske, at EU-reglerne er til for at forhindre “velfærdstursime”, ikke for at opfordre til det. Se mere om myter her.

Vi skal ikke unødvendigt lade os stavnsbinde eller fastlåse vores økonomier. Folk flytter ikke, fordi de vil have “velfærdsydelser eller bedre offentlige service” (dansk-svensk-tysk rapport fra 2008 om migration i EU, se artikel i Information).

EU kommissær Cecilia Malmstrøm bad de fire lande, som i et brev i april 2013 havde  bedt om ændringer i reguleringen af om at komme med statistisk data til at bakke deres ønsker op. »Jeg har endnu ikke set nogen tal eller eksempler på det. De må vise os, hvad det præcis er, der er problemet.«, siger Malmström.

Det er så vidt jeg ved ikke sket endnu.

 

“Det lover vi med hånd og mund

i mørket før en morgenstund

at drømmen om frihed bli’r aldrig forbi.”

 

YouTube video

 

Efterlad en kommentar