Spørgeskema: Din stemme til Europa-Parlamentsvalget 2014

25. - 24. maj 003

Det gik jo helt fantastisk for en førstegangsopstillet kandidat. 10.412 personer valgte at stemme personligt på mig. Det betød, at jeg blev Radikale Venstres første suppleant til Europa-Parlamentet.

Vi er nu gået igang med evalueringen af kampagnen og alle kommentarer og input pr mail er velkomne. Nedenfor finder du et spørgeskema, *** men embed-funktionen vil ikke som jeg vil, så følg linket indtil det rettes :-)*** som I meget gerne må besvare og dele med dem I kender. Jo flere svar desto bedre evaluering. Et af de centrale spørgsmål er selvfølgelig hvilke kampagneværktøjer, der virkede, og hvilke, der ikke gjorde. Tak.

Jeg håber I vil bære over med mig at der er tale om et Google form. Ellers må I råbe op i kommentarerne og så laver jeg en anden version af den til jer.

Karen på Twitter