Om mig

I en tid hvor jeg er bekymret over hvor politik er på vej hen. Når min frustration vokser. Er der for mig kun et valg: At være endnu mere med. Jeg vil lytte mere. Gøre mere. Jeg tror på at engagement er vigtigt. Dem, der stiller op kan vælges. Dem der stemmer tælles. Dem, som ikke stiller op kan ikke vælges. Dem, der ikke stemmer får ikke lov til at bestemme.

Politiske systemer er menneskeskabte. Politiske systemer kan ændres af mennesker. Jeg håber du ikke vil lade frustrationer dominere og blive til apati. Had kan tændes lige så let som håb. Vores menneskeskabte verden af samarbejde og rettigheder er skrøbelig. Hvis ikke vi kæmper hver dag for at bevare den.

Udviklingen går hurtigere og hurtigere mens politikerne synes at hænge mere og mere fast i fortiden. Det vil jeg gøre op med. I København er det vigtigste kommunen kan gøre er at klæde vores børn og unge i stand til at tænke og skabe nyt. Børn og unges digitale uddannelse og kreativitet skal styrkes. Vi kan og skal starte allerede i dag.

Min familie har boet i København i flere generationer: min mor voksede op i Valby med en afstikker til Nyhavn, min far på det ydre Østerbro. Jeg kender byens historie og udvikling fra barnsben. Jeg ønsker at bevare byens sjæl – samtidigt med vi udvikler byen. Til kommunalvalget i 2017 ønsker jeg også at være med til at gøre en forskel for den by, som jeg bor i.Fordi engagement er vigtigt. Fordi holder af min by og af de mennesker, som bor i den. Politik handler for mig om mennesker og reelt lige muligheder. Jeg ønsker, at vi i København starter med mennesket. Jeg vil have at København har fokus på mennesker og er mennesker først. Alle mennesker er lige meget værd og har krav på at blive lyttet til og hørt.

  • København skal tænke fremad!
    Vi skal være de dygtigste til kreativt at udnytte det digitale for at skabe en bedre verden. Styrk børnenes digitale kreativitet. Vi skal vende vrangen ud på sløjdlokalerne. Vi skal invitere verden ind på skolerne og gøre dem til bydelenes samlingspunkt for digitalt håndværk og kreativitet. Global viden og åbne data giver os mulighed for udvikle kreative løsninger og innovative virksomheder.
  • København skal have det bedst mulige ud af det digitale – uden at gå på kompromis med vores privatliv. Administrationen skal åbnes og offentlige data stilles til rådighed, så vi alle er med til at forme byen. Sammen kan vi kortlægge byens træer for sammen at beskytte dem mod unødvendige fældninger, og sikre en grønnere by. Sammen finde de bedste løsninger for din verden. Sammen udvikle vores bydel
  • København skal bevare sin sjæl.
    Vi kan ikke bygge os ud af et dårligt reguleret boligmarked. Vi får ikke billige boliger af at give køb på levende bydele, historiske huse og naturen i byen. Hver bydel skal rummer flere funktioner i respekt for hinanden. København er dens historiske bygninger, hvis de rives ned forsvinder vores fælles historie. København er en by, hvor vi lever og fester sammen, derfor tager vi hensyn til hinanden.
  • Natur i byen giver livsglæde.
    Uden træer og grønne oaser forsvinder glæden ved byen. En grønnere by skal give sjovere oplevelser i byen. Det skal være sjovere og nemmere at leve bæredygtigt i København end at være med til at drive rovdrift på klodens ressourcer.

Jeg er 37 år gammel og bor nu på Islands Brygge. Efter mere end 10 år i Udenrigsministeriet, arbejder jeg nu med persondatabeskyttelse hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Jeg har som voksen boet og arbejdet i mange europæiske byer, hvor jeg har set, at man kan gøre ting på mange måder. Jeg vil tage det bedste fra verden. Jeg ved, at København ikke behøver at opfinde den dybe tallerken igen hver gang! Jeg vil bevare det, som har gjort København kendt over hele verden for den gode livskvalitet med plads til cykler, natur og havnebade. København skal være åben mod verden og tage imod mennesker som har lyst til at bidrage til byen og verden i København.

 

Karen på Twitter