Mød Team Karen

Mit hold: Ásta Helgadóttir, Magnus Lund Nielsen, Fahad Saeed, Nana He and HajHaj

 

Det er på høje tid, at jeg annoncerer mit hold. Jeg har indtil nu ansat tre talentfulde assistenter: Ásta, Fahad og Nana. Sammen med min praktikant Magnus, udgør de mit hold. Og sammen skal vi fem arbejde for et stærkere, grønnere og friere Europa.

Den digitale dagsorden og ligestilling kommer til at være fokuspunkterne for mit arbejde de næste fem år i Europa-Parlamentet. Og det afspejler de personer, jeg har valgt.

Ásta Guðrún Helgadóttir

Ásta Guðrún Helgadóttir: Stabschef og digital politisk rådgiver

Ásta er min stabschef og rådgiver indenfor det digital-politiske område. Ásta vil sørge for, at alt på kontoret kører smooth, og alle er glade for at være på kontoret. Desuden vil hun rådgive mig om digitale emner, særligt i Retsudvalget (JURI) og Udvalget for Indre Marked (IMCO), hvor jeg har sæde i begge. Asta er ekspert inden for ophavsret, internet-platforme og ansvarsdeling på nettet.

Ásta har en kandidatgrad fra Oxford Internet Institute. Hendes speciale handlede om, hvordan obligatorisk automatisk indholdsfiltrering på nettet har haft konsekvenser for menneskerettighederne. Hun er tidligere medlem af det islandske parlament, Altinget, fra 2015-2017. Ásta har også tidligere været praktikant i Europa-Parlamentet og arbejdet med at sikre demokratiske og digitale rettigheder i EU gennem NGO’er, såsom The Democratic Society og SPARC Europe.

 

 

 

 

Fahad Saeed: Politisk kommunikationsrådgiver

Fahad er min politiske kommunikationsrådgiver. Fahads hovedopgave er at bygge bro mellem vores arbejde i Bruxelles og samfundet hjemme i Danmark. Han er ansvarlig for kommunikation og PR. Fahad er samtidig min rådgiver i spørgsmål om ligestillingspolitik for LGBTQI+- og mindretalsrettigheder. Han vil hjælpe mig med at sikre, at rettigheder bliver respekteret både online såvel som offline.

De sidste tretten år har Fahad arbejdet med menneskerettigheder med fokus på minoriteters rettigheder. Fahad er tidligere projektchef i Mino Danmark, en NGO, der kæmper for minoritetsrettigheder i Danmark. Han har været kommunikationschef i Center for Konfliktløsning. Desuden er Fahad medstifter af Sabaah, Danmarks eneste organisation for minoritetsetniske LGBTQI+-personer.

 

 

 

 

 

Nana He: Administrativ assistent og politisk rådgiver

Nana er min administrative assistent og politisk rådgiver i Ligestillingsudvalget (FEMM). Nana sikrer at der bliver taget hånd om mine daglige møder, korrespondancer og de forskellige administrative opgaver. Så mine dage kører smooth. Nana vil også sørge for, at gennemsigtighed ikke kun er noget, vi taler om, men også noget, vi omsætter til praksis. Desuden er Nana min politiske rådgiver i FEMM-udvalget med fokus på kvinders rettigheder og ligestilling mellem kønnene.

Nana har en kandidatgrad fra Vrije Universitet i Bruxelles i ‘New Media and Society of Europe’. Hun er i øvrigt også uddannet Groupe Sup de Co La Rochelle i international forretningsadministration. Nana har i de sidste to arbejdet i Europa-parlamentet år med en bred vifte af spørgsmål, herunder kvinders rettigheder og transport.

 

 

 

 

 

 

Magnus Lund Nielsen: Kommunikationspraktikant

Magnus studerer i øjeblikket retorik ved Københavns Universitet. Inden Magnus vendte sig mod politisk kommunikation, uddannede han sig til sanger. Magnus har spillet jazz i Sverige, og hans stemme har lydt fra mange af Københavns scener. Magnus har arbejdet som retorisk træner hos Politikens Kritikerskole og som digital projektleder hos det unge danske opstart, Kvalifik. Magnus arbejder til dels som Fahads højre hånd som kontorets ordkløver og til dels som kontorets al-mulig-mand. Vi planlægger at beholde ham ombord indtil sommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HajHaj: Kontorets kæle-haj

Sidst men ikke mindst, så vil jeg gerne introducerer jer til HajHaj. Han er kontorets kæle-haj. HajHaj bor på kontoret, og han sørger for godt arbejdsmiljø, og at alle er glade. HajHaj flyttede ind på kontoret i anledning af min fødselsdag i slutningen af oktober.

Før HajHajs tilværelse på kontoret plejede HajHaj at svømme rundt i Anderlechts vande. HajHaj var en del af flok BlåHaj-hajer, der holdt fiskebestanden i bero og serverede svenske kødboller. Hans forældre er stadig i køkkenet, mens hans søskende søger nye vande.

 

Kategori: ,

Efterlad en kommentar