Hvem er jeg?

 

Jeg er 36 år gammel og bor nu på Islands Brygge. Efter mere end 10 år i Udenrigsministeriet, arbejder jeg nu med persondatabeskyttelse hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Jeg er vokset op i København, Indien og Zambia, med mine forældre. Desuden har jeg læst på universitet i København og Frankrig. Jeg har arbejdet i Udenrigsministeriet siden 2005, da jeg i 2012 vendte hjem fra London meldte jeg mig ind i Radikale Venstre.

Jeg har som voksen boet og arbejdet i mange europæiske byer, hvor jeg har set, at man kan gøre ting på mange måder. Jeg vil tage det bedste fra verden. Jeg ved, at København ikke behøver at opfinde den dybe tallerken igen hver gang! Jeg vil bevare det, som har gjort København kendt over hele verden for den gode livskvalitet med plads til cykler, natur og havnebade. København skal være åben mod verden og tage imod mennesker som har lyst til at bidrage til byen og verden i København.

Jeg arbejdede fra 2005 til 2017 som diplomat for Danmark. Jeg har en juridisk kandidatgrad med en efteruddannelse i fransk administration og kommunikation for offentlige institutioner. EU og europæisk samarbejde har jeg arbejdet med og brændt for siden min studietid. Gennem mit arbejde i Udenrigsministeriet har jeg været med til at sikre gennemførsel af dansk politik internationalt, og jeg har fået bred forståelse af hvordan vi får dansk politik til at virke.

Efter jeg i 2012 blev medlem af Radikale Venstre, valgte jeg i 2013 at stille op som kandidat til Europa-Parlamentet, da jeg følte jeg kunne gøre en forskel. Med personlige stemmer “sprang jeg listen” og blev 1. suppleant med 10.412 stemmer. Det gav blod på tanden og jeg besluttede, at jeg gerne ville sætte præg også på dansk lovgivning og debatten i Danmark.

Støtter, kontakter og økonomiske interesser
I har som vælgere krav på at vide, hvem jeg arbejder for og har forbindelser eller kontakter med. Jeg bestræber mig altid på at være så åben som muligt omkring, hvem jeg møder i mit virke som kandidat.

Karen på Twitter


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få nyt i din indbakke fra Karen

Tak for din tilmelding!