Jeg er 36 år gammel og bor nu på Islands Brygge. Efter mere end 10 år i Udenrigsministeriet, arbejder jeg nu med persondatabeskyttelse hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Jeg er vokset op i København, Indien og Zambia, med mine forældre. Desuden har jeg læst på universitet i København og Frankrig. Jeg har arbejdet i Udenrigsministeriet siden 2005, da jeg i 2012 vendte hjem fra London meldte jeg mig ind i Radikale Venstre.

Jeg har som voksen boet og arbejdet i mange europæiske byer, hvor jeg har set, at man kan gøre ting på mange måder. Jeg vil tage det bedste fra verden. Jeg ved, at København ikke behøver at opfinde den dybe tallerken igen hver gang! Jeg vil bevare det, som har gjort København kendt over hele verden for den gode livskvalitet med plads til cykler, natur og havnebade. København skal være åben mod verden og tage imod mennesker som har lyst til at bidrage til byen og verden i København.

Jeg arbejdede fra 2005 til 2017 som diplomat for Danmark. Jeg har en juridisk kandidatgrad med en efteruddannelse i fransk administration og kommunikation for offentlige institutioner. EU og europæisk samarbejde har jeg arbejdet med og brændt for siden min studietid. Gennem mit arbejde i Udenrigsministeriet har jeg været med til at sikre gennemførsel af dansk politik internationalt, og jeg har fået bred forståelse af hvordan vi får dansk politik til at virke.

Efter jeg i 2012 blev medlem af Radikale Venstre, valgte jeg i 2013 at stille op som kandidat til Europa-Parlamentet, da jeg følte jeg kunne gøre en forskel. Med personlige stemmer “sprang jeg listen” og blev 1. suppleant med 10.412 stemmer. Det gav blod på tanden og jeg besluttede, at jeg gerne ville sætte præg også på dansk lovgivning og debatten i Danmark.

Støtter, kontakter og økonomiske interesser
I har som vælgere krav på at vide, hvem jeg arbejder for og har forbindelser eller kontakter med. Jeg bestræber mig altid på at være så åben som muligt omkring, hvem jeg møder i mit virke som kandidat.

7 Comments on “Hvem er jeg?”

 1. Mikael Hertig

  Kære Karen!

  Ud over at håbe på at blive en af SFs kandidater til EU-parlamentet er jeg formand for rådet for åbenhed, hvor der også er mange radikale. Det handler jo bl.a. om offentlighedsloven i Danmark, men også om aktindsigt i EU.

  Kunne du give mig et hint om, hvor jeg skal starte læsningen?

 2. Erik Staffeldt

  stadig lidt nysgerrig. i “gamle dage” var en del af en persons identitet forældrene. Nu er bosted og uddannelse og arbejdsforhold vigtigere….øøhh, fortæller du, hvem dine forældre er, en advokat måske? Go’ vlgkamp.

  1. karen

   Min far var født i 1936, uddannet jurist og ingeniør. Han arbejdede både som advokat og som ingeniør, inden han fik arbejde i Udenrigsministeriet. Han døde i 2006.
   Min mor er født i 1947, har læst fransk og teologi inden hun tog ud i verden og blev gift med min søsters far og siden med min far. Hun gik hjemme med min søster, mig og min bror indtil 1995 ca. hvor hun fik arbejde som pædagogmedhjælper. Efter et par år gik hun igang med at uddanne sig som pædagog, hun blev færdiguddannet og arbejdede en række år som pædagog i vuggestuer. Særligt på en skole for indvandrekvinder, som havde en vuggestue tilknyttet. Nu er hun pensioneret og hjælper min søster med at tage sig af mine to niecer og mig med min valgkamp.

 3. Margrethe

  Udover namedropping og uddannelsesflashing, så ser det ud til at samfundet skal bekoste mindst to uddannelser pr. person som du vil nævner. Gælder det også for dig selv?

  1. karen

   Margrethe,

   Jeg er ked af du mener det er blær. Det var ikke ment sådan, men jeg bliver tit spurgt om jeg er i familie med nogle af de andre Melchior’er, så det svarer jeg her på. Til gengæld synes jeg at mine 3 andre bedsteforældres familier havde lov til at komme med. Det er jo ikke kun min fars og min fars familie, som “tæller” selvom det er deres navn, som jeg bærer.

   Min far læste 2 uddannelser, fordi han kedede sig lidt på jura og derfor startede på ingeniør samtidigt, den gang lå de to uddannelser tæt på hinanden i København. Tiderne har ændret sig, så langt flere har adgang til uddannelser i dag, det betyder også andre krav inden man kan optages. Min mor startede på en masse uddannelser, men gjorde ikke andre end pædagoguddannelsen færdig efter at have arbejdet en række år som pædagogmedhjælper.

   Jeg håber det var svar på dine spørgsmål og at du læser mit svar, men jeg er ikke sikker på om du har fået skrevet din mail korrekt ind.

 4. Baukje zijlstra

  Jeg har det lige som dig . Jeg er skraeldespansk . Min far , friser. Calvinist . Med rødder i quaker og mennoniter . Min mor mere bredt . Fra en familie keizer . Min fars mor stammer fra hugenotter. Min mors far fra portugisiske jøder. Jeg har engang ville regne ud hvor mange forfaedre jeg hafde .
  2 foraeldre
  4 bedste foraeldrer
  8 oldeforaeldrer
  16 tipoldeforaeldrer
  32 tip tip oldeforaeldrer etc . Min lommeregner kunne ikke engang nå år tusind
  Jeg ville nå år 0 .
  Men jeg kan forsikre dig at vi har tusinde . Milioner og fere forfædrer .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *